Тези конференцій Collection home page

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 70
Issue DateTitleAuthor(s)
2015Дослідження мікробіологічних показників якості різних видів чаюКайнаш, Алла Петрівна
2015Хімічні показники якості м’яса свинейКайнаш, Алла Петрівна
2018ВИЗНАЧЕННЯ ЯКОСТІ НАПІВКОПЧЕНИХ КОВБАС ВІТЧИЗНЯНИХ ВИРОБНИКІВКайнаш, Алла Петрівна
2018Визначення показників якості масла солодковершкового різних торговельних марокКайнаш, Алла Петрівна
2017ЕКСПЕРТНА ОЦІНКА ЯКОСТІ ЯБЛУЧНИХ СОКІВ ДЛЯ ДИТЯЧОГО ХАРЧУВАННЯКайнаш, Алла Петрівна
2017Експертна оцінка якості зефіруКайнаш, Алла Петрівна
2018Порівняльна оцінка якості напівкопчених ковбас вітчизняних виробниківКайнаш, Алла Петрівна
2016Товарознавча характеристика та оцінка якості капусти морської маринованоїКайнаш, Алла Петрівна
2015Експертна оцінка якості сиркових виробів вітчизняних виробниківКайнаш, Алла Петрівна
2015Біотехнологічні прийоми при виробництві винаКайнаш, Алла Петрівна
2018Влияние рекомбинантного соматотропина на откормочные качества свинейБондаренко, Елена Николаевна
2018СКЛАДОВІ УСПІШНОГО ВИРОБНИЦТВА МОЛОКА НА ФЕРМАХ ДАНІЇВойтенко, Світлана Леонідівна; Батрак, Ігор Віталійович
2018ДОСВІД ДАНСЬКИХ СВИНОЛОГІВ, ЯКИЙ ВАРТО НАСЛІДУВАТИВойтенко, Світлана Леонідівна; Андрієнко, Олег Валерійович
2018-10-30ТЕНДЕНЦІЇ ВИРОБНИЦТВА ТА СПОЖИВАННЯ РИБИ В УКРАЇНІ, В СВІТІ ТА ПЕРСПЕКТИВИ РОЗВИТКУ АКВАКУЛЬТУРИ В ПОЛТАВСЬКІЙ ОБЛАСТІУсачова, Валентина Євгенівна; Штрикуль, Максим Сергійович; Чорний, Олег Анатолійович
2018-03-29ІНДЕКСНА ОЦІНКА ТЕПЛОСТІЙКОСТІ СВИНЕЙ ПРИ ИНТЕНСИВНІЙ ТЕХНОЛОГІЇ ВИРОБНИЦТВАУсачова, Валентина Євгенівна; Волощук, Максим Володимирович; Гиря, Володимир Миколайович
2009Вплив меланіну з антарктичних джерел на збереженість поголів'я поросят при відлученніЧижанська, Наталія Василівна; Берегова, Тетяна Володимирівна
2018ИСПОЛЬЗОВАНИЕ ЭЛЕКТРОННЫХ ИНФОРМАЦИОННЫХ РЕСУРСОВ В ПРОЦЕССЕ ПОДГОТОВКИ СПЕЦИАЛИСТОВ ПИЩЕВЫХ ТЕХНОЛОГИЙКайнаш, Алла Петровна; Будник, Нина Васильевна
2015-01-22Сравнительный анализ, убойных и мясных качеств вьетнамской вислобрюхой с аналогами миргородской и крупной черной породУСАЧЕВА, Валентина Евгеньевна
2018ЗАКВАСКИ ПРЯМОГО ВНЕСЕННЯ У ВИРОБНИЦТВІ КИСЛОМОЛОЧНИХ ПРОДУКТІВ .............................................................................................................................. 322Михайлик, Анна Володимирівна; Ножечкіна-Єрошенко, Галина Миколаївна
2018РОЗРОБЛЕННЯ ЗАХОДІВ ЩОДО ПОПЕРЕДЖЕННЯ РОЗВИТКУ БАКТЕРІОФАГІВ НА МОЛОКОПЕРЕРОБНИХ ПІДПРИЄМСТВАХ........ 264Ножечкіна-Єрошенко, Галина Миколаївна
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 70