Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.pdaa.edu.ua:8080/handle/123456789/5333
Title: Агрокультура ехінацеї: Урожайність і якість сировини за укісного використання
Authors: Поспєлов, Сергій Вікторович
Здор, Вячеслав Миколайович
Keywords: ехінацея
ехінацея пурпурова
Echinacea purpurea
агротехнології
укісне використання
урожайність
Issue Date: May-2019
Description: Поспєлов С.В. Агрокультура ехінацеї: Урожайність і якість сировини за укісного використання /С.В. Поспєлов, В.М. Здор// Лікарське рослинництво: від досвіду минулого до новітніх технологій: матеріали сьомої міжнародної науково-практичної конференції., 30-31 травня 2019 р.– РВВ ПДАА, 2019.- С.59-65./ doi.org/10.5281/zenodo.3252915. Ехінацея пурпурова – цінна лікарська культура, все більше находить своє застосування як фітогеник. За літературними даними наводяться результати застосування ехінацеї та препаратів на її основі у тваринництві, ветеринарії. Представлені результати досліджень технології використання ехінацеї як укісної культури в кормовиробництві. При цьому вивчали різні строки та способи збирання. Встановлено, що оптимальними фазами для скошування трави ехінацеї є стеблування та формування суцвіть, це дає змогу додаткова отримати урожай отави. Оцінка якості сухої трави свідчить про максимальні показники сировини у фазу формування суцвіть.
URI: http://dspace.pdaa.edu.ua:8080/handle/123456789/5333
Appears in Collections:Друковані видання

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pospelov_Zdor_2019.pdf1.1 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.