ДОЦІЛЬНІСТЬ ВПРОВАДЖЕННЯ УПРАВЛІННЯ РЕСУРСОЗБЕРЕЖЕННЯМ НА М‟ЯСО- І МОЛОКОПЕРЕРОБНИХ ПІДПРИЄМСТВАХ З МЕТОЮ ПІДВИЩЕННЯ КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНОСТІ ПРОДУКЦІЇ

Abstract
Description
Лопушинська О.В. ДОЦІЛЬНІСТЬ ВПРОВАДЖЕННЯ УПРАВЛІННЯ РЕСУРСОЗБЕРЕЖЕННЯМ НА М‟ЯСО- І МОЛОКОПЕРЕРОБНИХ ПІДПРИЄМСТВАХ З МЕТОЮ ПІДВИЩЕННЯ КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНОСТІ ПРОДУКЦІЇ / О. В. Лопушинська, І. А. Маркіна // Управління ресурсним потенціалом господарюючих суб‟єктів в умовах глобальних економічних трансформацій: матеріали науковопрактичної INTERNET-конференціяї студентів та молодих вчених з міжнародною участю (м.Харків – Пшеворськ, 19 червня 2019 р.) / Національний аерокосмічний університет імені М. Є. Жуковського “Харківський авіаційний інститут”, Wyższa Szkoła SpołecznoGospodarcza w Przeworsku. –Przeworsk: WSSG, 2019.- С. 90-93
Keywords
Citation