Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.pdaa.edu.ua:8080/handle/123456789/5310
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorДмитриков, Валерій Павлович-
dc.contributor.authorГорбенко, Олександр Вікторович-
dc.date.accessioned2019-06-20T07:44:57Z-
dc.date.available2019-06-20T07:44:57Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.urihttp://dspace.pdaa.edu.ua:8080/handle/123456789/5310-
dc.descriptionДмитриков В.П., Горбенко О.В., Антонов А.В. Особливості переробки вторинної молочної сировини: екологічні інновації. Екологія плюс. 2019. Випуск 1(70). С.7-11uk_UA
dc.subjectвторинна сировинаuk_UA
dc.subjectенергозбереженняuk_UA
dc.subjectзнежирене молокоuk_UA
dc.subjectінноваціїuk_UA
dc.subjectпереробкаuk_UA
dc.subjectресурсозбереженняuk_UA
dc.subjectутилізаціяuk_UA
dc.subjectекологіяuk_UA
dc.titleОсобливості переробки вторинної молочної сировини: екологічні інноваціїuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
local.department4.5 Кафедра технології та засоби механізації аграрного виробництваuk_UA
Appears in Collections:Друковані видання

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Стаття екологія плюс 2019.pdf210.92 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.