Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.pdaa.edu.ua:8080/handle/123456789/5310
Назва: Особливості переробки вторинної молочної сировини: екологічні інновації
Автори: Дмитриков, Валерій Павлович
Горбенко, Олександр Вікторович
Ключові слова: вторинна сировина
енергозбереження
знежирене молоко
інновації
переробка
ресурсозбереження
утилізація
екологія
Дата публікації: 2019
Опис: Дмитриков В.П., Горбенко О.В., Антонов А.В. Особливості переробки вторинної молочної сировини: екологічні інновації. Екологія плюс. 2019. Випуск 1(70). С.7-11
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.pdaa.edu.ua:8080/handle/123456789/5310
Розташовується у зібраннях:Друковані видання

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Стаття екологія плюс 2019.pdf210.92 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.