Друковані видання Collection home page

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 53
Issue DateTitleAuthor(s)
2020-09Функціональні харчові продукти як засіб підвищення імунітетуЧижанська, Наталія Василівна
2020-08-26IMPROVEMENT OF THE CONTINUOUS "PIPE IN PIPE" PASTEURIZATION UNITБудник, Ніна Василівна; Z a h o r u l k o; Y a n c h e v a; D r o m e n k o; S a s h n o v a; P e t r o v a; P o l o z h y s h n i k o v a
2020-04-22ТЕХНОЛОГІЧНІ АСПЕКТИ ВИКОРИСТАННЯ ОРГАНІЧНИХ СОЛЕЙ КАЛЬЦІЮ У ВИРОБНИЦТВІ КОВБАСНИХ ВИРОБІВБудник, Ніна Василівна; Кайнаш, Алла Петрівна
2007Патент на корисну модель 26136 Україна, МПК А 23L 1/3 Спосіб виробництва кісткової харчової пастиБудник, Ніна Василівна; Клименко, Михайло Миколайович; Оберемок, Василь Миколайович
2007-04-27Використання електромагнітного поля в технології виготовлення кісткової пастиБудник, Ніна Василівна; Клименко, Михайло Миколайович
2014-06Rational use of the collagenПешук, Людмила Василівна; Галенко, Олег Олександрович; Будник, Ніна Василівна
2014-03Use of collagenase in technology gerodietetic productsПешук, Людмила Василівна; Галенко, Олег Олександрович; Будник, Ніна Василівна
2010-07Використання харчової кісткової пасти в технологіях виробництва м’ясних напівфабрикатівБудник, Ніна Василівна; Олійник, Наталія Вікторівна
2018Свідоцтво про реєстрацію авторського права на твір. Навчально-методичний посібник «Товарознавство харчових продуктів з основами біотехнології»Кайнаш, Алла Петрівна
2018Свідоцтво про реєстрацію авторського права на твір. Монографія «Товарознавча характеристика ковбасних виробів з рослинними добавками»Кайнаш, Алла Петрівна
2020-02-26Дуальна освіта як нова форма надання освітніх послугБудник, Ніна Василівна; Кайнаш, Алла Петрівна
2008-09-05Вивчення впливу кісткової пасти подрібненої в електромагнітному полі на тривалість термічної обробки ковбасних виробівБудник, Ніна Василівна
2007Вивчення можливості використання кісткової пасти в технології виробництва варених ковбасних виробів профілактичного призначенняБудник, Ніна Василівна; Клименко, Михайло Миколайович
2019-07-25Патент на корисну модель № 135974 Склад хліба пшеничного " Козацький"Калашник, Олена Володимирівна; Бараболя, Ольга Валеріївна; Михайлова, Олена Сергіївна; Писаренко, Світлана Валеріївна; Юдічева, Ольга Петрівна; Мороз, Світлана Едуардівна; Басова, Юлія Олександрівна; Будник, Ніна Василівна; Кайнаш, Алла Петрівна; Кальян, Олександр Сергійович; Яснолоб, Ілона Олександрівна; Бірта, Габріелла Олександрівна
2011-04Gerodietic meat prod-ucts technology en-riched with calcium and phosphorusБудник, Ніна Василівна; Пешук, Людмила Василівна; Галенко, Олег Олександрович
2009-02Використання харчової кісткової пасти у технологіях м’ясних січених виробівБудник, Ніна Василівна; Олійник, Наталія Вікторівна
2012-04-26Использование электромагнитного поля в процессе диспергирования костной пастыБудник, Нна Василівна
2019-02-25Сучасний підхід до виробництва м"ясо-молочної продукції в контексті підвищення якості освіти зі спеціальних дисциплін в умовах навчальних лабораторій академіїТендітник, Володимир Сергійович; Будник, Ніна Василівна; Кайнаш, Алла Петрівна; Кодак, Тетяна Степанівна; Кравченко, Оксана Іванівна; Сукманов, Валерій Олександрович
2019-02-25ЗАПРОВАДЖЕННЯ В НАВЧАЛЬНИЙ ПРОЦЕС ІННОВАЦІЙНИХ МЕТОДІВ САМОСТІЙНОЇ РОБОТИ ЗДОБУВАЧІВ ВИЩОЇ ОСВІТИБудник, Ніна Василівна; Кайнаш, Алла Петрівна
2018-10ВИВЧЕННЯ МОЖЛИВОСТІ ВИКОРИСТАННЯ СВИНЯЧОЇ ШКІРИ В ТЕХНОЛОГІЇ ВИРОБНИЦТВА ЧІПСІВ ІЗ ЗАСТОСУВАННЯМ ЕКСТРУЗІЙНОЇ ОБРОБКИ СИРОВИНИБудник, Ніна Василівна; Петришин, Максим Вікторович
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 53