Міжнародні видання Collection home page

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 34
Issue DateTitleAuthor(s)
2021Covid-19 pandemic effects on food safety - Multi-country survey studyKodak, Tetiana; Djekic, I.; Nikolić, A.; Uzunović, M.; Marijke, A.; Liu, A.; Han, J.; Brnčić, M.; Knežević, N.; Papademas, P.; Lemoniati, K.; Witte, F.; Terjung, N.; Papageorgiou, M.; Zinoviadou, K.G.; Dalle Zotte, A.; Pellattiero, E.; Sołowiej, B.G.; Guiné, R.P.F.; Correia, P.; Sirbu, A.; Vasilescu, L.; Semenova, A.A.; Kuznetsova, O.A.; Vrabič Brodnjak, U.; Pateiro, M.; Lorenzo, J.M.; Getya, A.; Tomasevic, I.
2021-12IMPROVING THE UNIT FOR MELTING CHEESE MASSESBondar, Mariana; Skoromna, Oksana; Ponomarenko, Nataliia; Tesliuk, Hennadii; Honcharova, Iryna; Nedosiekova, Nataliia; Shaferivskyi, Bohdan; Zakharchenko, Ruslan
2021QUALITY OF THE POLTAVA MEAT BREEDING BOARS’ SPERM PRODUCTION DEPENDING ON THEIR USE REGIMENS AND UNDER THE EFFECT OF “HUMILID” FEED SUPPLEMENTShostya, Anatolii; Pavlova, Inga; Slynko, Victor; Chukhlib, Yevgen; Yukhno, Victor; Shaferivskyi, Bogdan; Sokirko, Mikhail
2021-02Вплив цитрату міді на біохімічний склад у спермі кнурів-плідниківСябро, А. С.
2014-05Изменение качества продуктов детского питания в процессе храненияКайнаш, Алла Петрівна; Назаренко, Валентина Олексіївна; Офіленко, Наталія Олександрівна
2020-07Использование лактатов микроэлементов для повышения качества сохраняемой спермы хряковРыбалко, Валентин Павлович; Усенко, Светлана Алексеевна; Шостя, Анатолий Михайлович; Тендитник, Владимир Сергеевич; Ильченко, Мария Александровна; Смыслов, Сергей Юрьевич
2020-02ДИНАМИКА ПРОЦЕССОВ ПЕРЕКИСНОГО ОКИСЛЕНИЯ У СВИНОК КРУПНОЙ ЧЁРНОЙ ПОРОДЫ В РАЗНЫЕ ПЕРИОДЫ РЕПРОДУКТИВНОГО ЦИКЛАУсенко, Светлана Алексеевна
2020-02Новітні біотехнології відтворення свиней в умовах промислового свинарстваУсенко, Світлана Олексіївна; Сябро, Аліна Сергіївна; Поліщук, Анатолій Анатолійович; Мороз, Олег Григорович; Бірта, Габріела Олександрівна; Ільченко, Марія Олександрівна
2020-06ФИЗИОЛОГИЧЕСКИЕ ФАКТОРЫ ФОРМИРОВАНИЯ ПРООКСИДАНТНО-АНТИОКСИДАНТНОГО ГОМЕОСТАЗА У СВИНОКРЫБАЛКО, Валентин Павлович; УСЕНКО, Светлана Алексеевна; ШОСТЯ, Анатолий Михайлович; СМЫСЛОВ, Сергей Юрьевич; ИЛЬЧЕНКО, Мария Александровна
2020Studies of endocrine changes and morphological blood composition in gilts affecting puberty.Stupar, I. I.; Shostya, A. M.
2019-04-11Research on carcass quality of pigs grown up in different farmsKoscelkovskienė, Irina; Pupelienė, Inga; Ribikauskienė, Daiva; Živatkauskienė, Ina; Kravchenko, Oksana
2018-02Influence of thermal processing by steam convector of the pickled game meatПешук, Людмила Василівна; Будник, Ніна Василівна; Галенко, Олег Олександровия; Горбач, Олександр Ярославович
2008-10-04Перспективы использования электромагнитной обработки в производстве мясопродуктовБудник, Ніна Василівна
2012-12-15INVESTIGATION OF RADIOACTIVE CONTAMINATION OF BONE RAW MATERIAL AS ONE OF THE ALTERNATIVE SOURCES OF ORGANIC CALCIUMПешук, Людмила Василівна; Будник, Ніна Василівна; Штик, Ірина Іванівна
2014-03USE OF COLLAGENASE IN TECHNOLOGY GERODIETETIC PRODUCTSPeshuk, Lyudmyla; Halenko, Oleg; Budnyk, Nina
2014-04ANALYSIS OF TURKEY AS A RAW MATERIAL FOR USE IN THE DEVELOPMENT OF THE FORMULATION OF MEAT PRODUCTSBudnik, Nina; Korovina, Maria; Gagach, Inna
2012УПАКОВКА КАК СОСТАВЛЯЮЩАЯ ФОРМИРОВАНИЯ И СОХРАНЕНИЯ КАЧЕСТВА ДЕЛИКАТЕСНЫХ МЯСНЫХ ПРОДУКТОВПешук, Людмила Василівна; Будник, Ніна Василівна
2018ИСПОЛЬЗОВАНИЕ ЭЛЕКТРОННЫХ ИНФОРМАЦИОННЫХ РЕСУРСОВ В ПРОЦЕССЕ ПОДГОТОВКИ СПЕЦИАЛИСТОВ ПИЩЕВЫХ ТЕХНОЛОГИЙКайнаш, Алла Петровна; Будник, Нина Васильевна
2019-12ІННОВАЦІЙНА МОЛОЧНА ФЕРМАУльянко, Сергій Олексійович; Додух, Ольга Миколаївна; Шейко, Андрій Сергійович
2019-05ЛІТНЬО-ТАБІРНЕ УТРИМАННЯ БУГАЇВУльянко, Сергій Олексійович
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 34