Проблеми і перспективи регулювання обсягів виробництва та якості молочної продукції

Loading...
Thumbnail Image
Date
2013
Authors
Устік, Тетяна Володимирівна, Олександр Михайлович Помаз
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Збірник наукових праць Черкаського державного технологічного університету.
Abstract
У статті досліджено питання регулювання безпеки продуктів харчування, обґрунтовано чинники впливу на їх якість. Розглянуто аспекти виробництва молочної продукції у великотоварному виробництві, а також виробництво молочної сировини в домогосподарствах населення. Приділено увагу стану якості й безпеки молочної сировини, що виробляється в особистих підсобних господарствах населення. Обґрунтовано шляхи поліпшення виробництва молока в домогосподарствах за допомогою кооперації товаровиробників.
Description
Устік Т. В. Проблеми і перспективи регулювання обсягів виробництва та якості молочної продукції / Т. В. Устік, О. М. Помаз // Збірник наукових праць Черкаського державного технологічного університету. Серія «Економічні науки». Випуск 34: у двох частинах. – Черкаси: ЧДТУ, 2013. – Частина 1. – С. 132 – 137.
Keywords
безпека харчових продуктів, управління якістю харчових продуктів, молоко, молочна сировина, особисті підсобні господарства, кооперація, сільські території.
Citation