Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.pdaa.edu.ua:8080/handle/123456789/4143
Назва: СУЧАСНИЙ СТАН М’ЯСОПРОДУКТОВОГО ПІДКОМПЛЕКСУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
Автори: Лихопій, Вікторія Іванівна
Ключові слова: тваринництво
м'ясопродуктовий підкомплекс
виробництво
ефективність
Дата публікації: 2010
Короткий огляд (реферат): Досліджено стан і тенденції розвитку м’ясопродуктового підкомплексу Полтавської області як однієї зі стратегічно важливих галузей АПК регіону. Проведено аналіз динаміки поголів’я худоби і птиці, обсягів виробництва м’яса та показників економічної ефективності. Проаналізовані основні проблеми галузі в сучасних умовах та запропоновані шляхи виходу тваринництва з кризового стану, які дадуть змогу забезпечити ефективний розвиток галузі та збільшити обсяги виробництва м’яса на сільськогосподарських підприємствах.
Опис: Вісник Полтавської державної аграрної академії. - № 2, 2010
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.pdaa.edu.ua:8080/handle/123456789/4143
Розташовується у зібраннях:Фахові видання

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
сучасний стан мясопродуктового підкомплексу.pdf283.16 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.