«ФОРМУВАННЯ СТРАТЕГІЇ УПРАВЛІННЯ ТОВАРНИМ АСОРТИМЕНТОМ ТА ЯКІСТЮ ПРОДУКЦІЇ НА ПІДПРИЄМСТВІ» (НА МАТЕРІАЛАХ ТОВ «ПОЛТАВАХЛІБ-3»)

No Thumbnail Available
Date
2018-12
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Полтавська державна агарана академія
Abstract
Досліджено теоретичні основи формування асортименту та якості хліба пшеничного, здійснено аналіз комерційної діяльності із закупівлі та збуту ТОВ «ПОЛТАВАХЛІБ-3» та напрями їх удосконалення. Досліджено асортимент та оцінено якість хліба на підприємстві.
Description
РЕФЕРАТ магістерської дипломної роботи на здобуття кваліфікації – «Магістр з підприємництва, торгівлі та біржової діяльності»
Keywords
асортимент, хліб, якість, показники, аналіз, підприємство, комерційна діяльність, удосконалення
Citation