Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.pdaa.edu.ua:8080/handle/123456789/3802
Title: Визначення хімічного складу та дослідження якості варених ковбас з овочами
Authors: Кайнаш, Алла Петрівна
Keywords: хімічний склад, органолептична оцінка, структурно-механічні показники, мікробіологічні показники.
Issue Date: 2015
Publisher: Товарознавчий вісник: збірник наукових праць Луцького національного технічного університету
Abstract: У статті наведені дослідження з визначення хімічного складу варених ковбасних виробів з овочами та їх дегустаційна оцінка. Встановлено, що ковбаси з овочами відрізняються більш низьким вмістом жиру і мають підвищений вміст масової частки вологи. Досліджені органолептичні та мікробіологічні показники дослідних зразків.
Description: Кайнаш А.П. Визначення хімічного складу та дослідження якості варених ковбас з овочами / А.П. Кайнаш, Н.О. Офіленко. В.О. Назаренко // Товарознавчий вісник: збірник наукових праць Луцького національного технічного університету. – Луцьк: ЛНТУ, 2015. – Вип. 8. – С. 195-200.
URI: http://dspace.pdaa.edu.ua:8080/handle/123456789/3802
ISSN: 2310-5283
Appears in Collections:Фахові видання



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.