Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.pdaa.edu.ua:8080/handle/123456789/3794
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorКайнаш, Алла Петрівна-
dc.date.accessioned2019-02-27T19:50:38Z-
dc.date.available2019-02-27T19:50:38Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.urihttp://dspace.pdaa.edu.ua:8080/handle/123456789/3794-
dc.descriptionКайнаш А.П. Визначення якості напівкопчених ковбас вітчизняних виробників / А.П. Кайнаш, В.В. Макогон //Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції «Формування та перспективи розвитку підприємницьких структур в рамках інтеграції до європейського простору». - Полтава: ПДАА, 27 березня 2018. - С. 107-110uk_UA
dc.description.abstractМетою дослідження було визначення якості напівкопчених ковбас вітчизняних виробників.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherПолтавська державна аграрна академіяuk_UA
dc.subjectідентифікація, марковання, напівкопчені ковбаси, якістьuk_UA
dc.titleВИЗНАЧЕННЯ ЯКОСТІ НАПІВКОПЧЕНИХ КОВБАС ВІТЧИЗНЯНИХ ВИРОБНИКІВuk_UA
dc.typeThesisuk_UA
Appears in Collections:Тези конференцій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
materialymizhnarodnoyikonferenciyipoltava2018.pdf5.03 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.