Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.pdaa.edu.ua:8080/handle/123456789/3794
Назва: ВИЗНАЧЕННЯ ЯКОСТІ НАПІВКОПЧЕНИХ КОВБАС ВІТЧИЗНЯНИХ ВИРОБНИКІВ
Автори: Кайнаш, Алла Петрівна
Ключові слова: ідентифікація, марковання, напівкопчені ковбаси, якість
Дата публікації: 2018
Видавництво: Полтавська державна аграрна академія
Короткий огляд (реферат): Метою дослідження було визначення якості напівкопчених ковбас вітчизняних виробників.
Опис: Кайнаш А.П. Визначення якості напівкопчених ковбас вітчизняних виробників / А.П. Кайнаш, В.В. Макогон //Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції «Формування та перспективи розвитку підприємницьких структур в рамках інтеграції до європейського простору». - Полтава: ПДАА, 27 березня 2018. - С. 107-110
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.pdaa.edu.ua:8080/handle/123456789/3794
Розташовується у зібраннях:Тези конференцій

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
materialymizhnarodnoyikonferenciyipoltava2018.pdf5.03 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.