Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.pdaa.edu.ua:8080/handle/123456789/3794
Title: ВИЗНАЧЕННЯ ЯКОСТІ НАПІВКОПЧЕНИХ КОВБАС ВІТЧИЗНЯНИХ ВИРОБНИКІВ
Authors: Кайнаш, Алла Петрівна
Keywords: ідентифікація, марковання, напівкопчені ковбаси, якість
Issue Date: 2018
Publisher: Полтавська державна аграрна академія
Abstract: Метою дослідження було визначення якості напівкопчених ковбас вітчизняних виробників.
Description: Кайнаш А.П. Визначення якості напівкопчених ковбас вітчизняних виробників / А.П. Кайнаш, В.В. Макогон //Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції «Формування та перспективи розвитку підприємницьких структур в рамках інтеграції до європейського простору». - Полтава: ПДАА, 27 березня 2018. - С. 107-110
URI: http://dspace.pdaa.edu.ua:8080/handle/123456789/3794
Appears in Collections:Тези конференцій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
materialymizhnarodnoyikonferenciyipoltava2018.pdf5.03 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.