Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.pdaa.edu.ua:8080/handle/123456789/3783
Назва: Товарознавча характеристика та оцінка якості капусти морської маринованої
Автори: Кайнаш, Алла Петрівна
Ключові слова: морська капуста, органолептичні показники, балова оцінка якості, фізико-хімічні показники
Дата публікації: 2016
Видавництво: Вищий навчальний заклад Укоопспілки «Полтавський університет економіки і торгівлі»
Короткий огляд (реферат): Мета роботи – дати товарознавчу характеристику та провести оцінку якості капусти морської маринованої, що реалізується в торговельній мережі м. Полтава.
Опис: Кайнаш А.П. Товарознавча характеристика та оцінка якості капусти морської маринованої / А.П. Кайнаш // Сучасне матеріалознавство та товарознавство: теорія, практика, освіта : Матеріали ІІІ Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції (м. Полтава, 22-23 березня 2016 р.) – Полтава : ПУЕТ, 2016. – С. 187-190.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.pdaa.edu.ua:8080/handle/123456789/3783
ISBN: 978-966-184-232-7
Розташовується у зібраннях:Тези конференцій

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Сучасне матеріалознавство та товарознавство.pdf5.18 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.