Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.pdaa.edu.ua:8080/handle/123456789/3783
Title: Товарознавча характеристика та оцінка якості капусти морської маринованої
Authors: Кайнаш, Алла Петрівна
Keywords: морська капуста, органолептичні показники, балова оцінка якості, фізико-хімічні показники
Issue Date: 2016
Publisher: Вищий навчальний заклад Укоопспілки «Полтавський університет економіки і торгівлі»
Abstract: Мета роботи – дати товарознавчу характеристику та провести оцінку якості капусти морської маринованої, що реалізується в торговельній мережі м. Полтава.
Description: Кайнаш А.П. Товарознавча характеристика та оцінка якості капусти морської маринованої / А.П. Кайнаш // Сучасне матеріалознавство та товарознавство: теорія, практика, освіта : Матеріали ІІІ Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції (м. Полтава, 22-23 березня 2016 р.) – Полтава : ПУЕТ, 2016. – С. 187-190.
URI: http://dspace.pdaa.edu.ua:8080/handle/123456789/3783
ISBN: 978-966-184-232-7
Appears in Collections:Тези конференцій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Сучасне матеріалознавство та товарознавство.pdf5.18 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.