Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.pdaa.edu.ua:8080/handle/123456789/3781
Title: Біотехнологічні прийоми при виробництві вина
Authors: Кайнаш, Алла Петрівна
Keywords: біотехнологія, виробництво вина, закваски, ферментні препарати
Issue Date: 2015
Publisher: Вищий навчальний заклад Укоопспілки «Полтавський університет економіки і торгівлі»
Abstract: За допомогою методів сучасної біотехнології є можливість розширити метаболічні можливості організмів, що беруть участь у бродінні. Тому роль біотехнології у виробництві алкогольних напоїв, зокрема вина, очевидна.Подальші успіхи виноробства будуть визначатися використанням більш ефективних штамів винних дріжджів і комерційних препаратів дріжджових заквасок. Це дозволить одержувати вина особливої якості.
Description: Кайнаш А.П. Біотехнологічні прийоми при виробництві вина / А.П. Кайнаш // Харчові продукти та біотехнологія: сучасний стан і перспективи розвитку : Матеріали Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції : збірник тез доповідей (м. Полтава, 17-18 грудня 2015).– Полтава : ВНЗ Укоопспілки Полтавський університет економіки і торгівлі (ПУЕТ), 2016. – С. 33-35.
URI: http://dspace.pdaa.edu.ua:8080/handle/123456789/3781
Appears in Collections:Тези конференцій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Біотехнологічі прийоми при виробництві вина.pdf369.56 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.