Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.pdaa.edu.ua:8080/handle/123456789/3659
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorКалашник, Олена Володимирівна-
dc.contributor.authorМороз, Світлана Едуардівна-
dc.contributor.authorБараболя, Ольга Валеріївна-
dc.contributor.authorЮдічева, Ольга Петрівна-
dc.date.accessioned2019-02-26T14:38:15Z-
dc.date.available2019-02-26T14:38:15Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.citationУДК664.661.3uk_UA
dc.identifier.urihttp://dspace.pdaa.edu.ua:8080/handle/123456789/3659-
dc.description.abstractОдним із пріоритетних завдань сучасного хлібопечення є випуск продукції, яка відрізняється покращеними споживними властивостями. Для виконання цього завдання необхідно максимально залучити в господарський обіг місцеві сировинні ресурси рослинного походження, розробити оптимальні способи їх переробки з метою отримання біологічно цінних напівфабрикатів, що стане поштовхом для виробництва функціональних продуктів харчування. Щоденне споживання хліба дає нам всі підстави вважати його продуктом харчування, що має першочергове значення, тому не випадково у статті була здійснена спроба доповнити рецептуру хліба пшеничного для надання йому істотно нових споживних властивостей, які відповідали б сучасним вимогам до харчування.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherВІСНИК Полтавської державної аграрної академіїuk_UA
dc.subjectхліб, гарбуз, сорт, напівфабрикат, пробне випікання, збагаченняuk_UA
dc.titleВИКОРИСТАННЯ НАПІВФАБРИКАТІВ ГАРБУЗА ДЛЯ ЗБАГАЧЕННЯ ХЛІБА ПШЕНИЧНОГОuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
dc.identifier.doi10.31210/visnyk2018.04.11-
Appears in Collections:Фахові видання

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
CТ_Використання гарбуза.docx581.49 kBMicrosoft Word XMLView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.