Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.pdaa.edu.ua:8080/handle/123456789/3659
Назва: ВИКОРИСТАННЯ НАПІВФАБРИКАТІВ ГАРБУЗА ДЛЯ ЗБАГАЧЕННЯ ХЛІБА ПШЕНИЧНОГО
Автори: Калашник, Олена Володимирівна
Мороз, Світлана Едуардівна
Бараболя, Ольга Валеріївна
Юдічева, Ольга Петрівна
Ключові слова: хліб, гарбуз, сорт, напівфабрикат, пробне випікання, збагачення
Дата публікації: 2018
Видавництво: ВІСНИК Полтавської державної аграрної академії
Бібліографічний опис: УДК664.661.3
Короткий огляд (реферат): Одним із пріоритетних завдань сучасного хлібопечення є випуск продукції, яка відрізняється покращеними споживними властивостями. Для виконання цього завдання необхідно максимально залучити в господарський обіг місцеві сировинні ресурси рослинного походження, розробити оптимальні способи їх переробки з метою отримання біологічно цінних напівфабрикатів, що стане поштовхом для виробництва функціональних продуктів харчування. Щоденне споживання хліба дає нам всі підстави вважати його продуктом харчування, що має першочергове значення, тому не випадково у статті була здійснена спроба доповнити рецептуру хліба пшеничного для надання йому істотно нових споживних властивостей, які відповідали б сучасним вимогам до харчування.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.pdaa.edu.ua:8080/handle/123456789/3659
Розташовується у зібраннях:Фахові видання

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
CТ_Використання гарбуза.docx581.49 kBMicrosoft Word XMLПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.