Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.pdaa.edu.ua:8080/handle/123456789/3659
Title: ВИКОРИСТАННЯ НАПІВФАБРИКАТІВ ГАРБУЗА ДЛЯ ЗБАГАЧЕННЯ ХЛІБА ПШЕНИЧНОГО
Authors: Калашник, Олена Володимирівна
Мороз, Світлана Едуардівна
Бараболя, Ольга Валеріївна
Юдічева, Ольга Петрівна
Keywords: хліб, гарбуз, сорт, напівфабрикат, пробне випікання, збагачення
Issue Date: 2018
Publisher: ВІСНИК Полтавської державної аграрної академії
Citation: УДК664.661.3
Abstract: Одним із пріоритетних завдань сучасного хлібопечення є випуск продукції, яка відрізняється покращеними споживними властивостями. Для виконання цього завдання необхідно максимально залучити в господарський обіг місцеві сировинні ресурси рослинного походження, розробити оптимальні способи їх переробки з метою отримання біологічно цінних напівфабрикатів, що стане поштовхом для виробництва функціональних продуктів харчування. Щоденне споживання хліба дає нам всі підстави вважати його продуктом харчування, що має першочергове значення, тому не випадково у статті була здійснена спроба доповнити рецептуру хліба пшеничного для надання йому істотно нових споживних властивостей, які відповідали б сучасним вимогам до харчування.
URI: http://dspace.pdaa.edu.ua:8080/handle/123456789/3659
Appears in Collections:Фахові видання

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
CТ_Використання гарбуза.docx581.49 kBMicrosoft Word XMLView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.