Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.pdaa.edu.ua:8080/handle/123456789/3431
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorКоваленко, Нінель Павлівна-
dc.contributor.authorПономаренко, Сергій Володимирович-
dc.contributor.authorШерстюк, Олена Леонідівна-
dc.date.accessioned2019-02-25T12:55:40Z-
dc.date.available2019-02-25T12:55:40Z-
dc.date.issued2017-03-
dc.identifier.urihttp://dspace.pdaa.edu.ua:8080/handle/123456789/3431-
dc.descriptionЕкологізації виробництва досягають завдяки раціональному переробленню сировини і впровадженню безвідходних і маловідходних технологій, які характеризуються мінімумом розсіюваних та неутилізованих відходів, що не забруднюють навколишнє природне середовище.uk_UA
dc.description.abstractЯкість харчових продуктів залежить в першу чергу, від їх забруднення- тобто наявності шкідливих речовин, які надходять із зовнішнього середовища та утворюються в сировині під дією фізичних та хімічних факторів.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherПолтавська державна аграрна академіяuk_UA
dc.subjectбарвники, консерванти, емульгатори, важкі метали, харчові добавкиuk_UA
dc.titleЕкологізація харчової промисловості як запорука збереження фізичного здоров"я націїuk_UA
dc.title.alternativeМатеріали II Всеукраїнської науково-практичної інтернет-конференції"Інноваційні аспекти систем безпеки праці, захисту інтелектуальної власності"uk_UA
dc.typeThesisuk_UA
Appears in Collections:Тези конференцій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Екологізація харчової промисловості.pdf307.79 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.