Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.pdaa.edu.ua:8080/handle/123456789/3431
Назва: Екологізація харчової промисловості як запорука збереження фізичного здоров"я нації
Інші назви: Матеріали II Всеукраїнської науково-практичної інтернет-конференції"Інноваційні аспекти систем безпеки праці, захисту інтелектуальної власності"
Автори: Коваленко, Нінель Павлівна
Пономаренко, Сергій Володимирович
Шерстюк, Олена Леонідівна
Ключові слова: барвники, консерванти, емульгатори, важкі метали, харчові добавки
Дата публікації: бер-2017
Видавництво: Полтавська державна аграрна академія
Короткий огляд (реферат): Якість харчових продуктів залежить в першу чергу, від їх забруднення- тобто наявності шкідливих речовин, які надходять із зовнішнього середовища та утворюються в сировині під дією фізичних та хімічних факторів.
Опис: Екологізації виробництва досягають завдяки раціональному переробленню сировини і впровадженню безвідходних і маловідходних технологій, які характеризуються мінімумом розсіюваних та неутилізованих відходів, що не забруднюють навколишнє природне середовище.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.pdaa.edu.ua:8080/handle/123456789/3431
Розташовується у зібраннях:Тези конференцій

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Екологізація харчової промисловості.pdf307.79 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.