Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.pdaa.edu.ua:8080/handle/123456789/3431
Назва: | Екологізація харчової промисловості як запорука збереження фізичного здоров"я нації |
Інші назви: | Матеріали II Всеукраїнської науково-практичної інтернет-конференції"Інноваційні аспекти систем безпеки праці, захисту інтелектуальної власності" |
Автори: | Коваленко, Нінель Павлівна Пономаренко, Сергій Володимирович Шерстюк, Олена Леонідівна |
Ключові слова: | барвники, консерванти, емульгатори, важкі метали, харчові добавки |
Дата публікації: | бер-2017 |
Видавництво: | Полтавська державна аграрна академія |
Короткий огляд (реферат): | Якість харчових продуктів залежить в першу чергу, від їх забруднення- тобто наявності шкідливих речовин, які надходять із зовнішнього середовища та утворюються в сировині під дією фізичних та хімічних факторів. |
Опис: | Екологізації виробництва досягають завдяки раціональному переробленню сировини і впровадженню безвідходних і маловідходних технологій, які характеризуються мінімумом розсіюваних та неутилізованих відходів, що не забруднюють навколишнє природне середовище. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.pdaa.edu.ua:8080/handle/123456789/3431 |
Розташовується у зібраннях: | Тези конференцій |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Екологізація харчової промисловості.pdf | 307.79 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.