Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dspace.pdaa.edu.ua:8080/handle/123456789/3431
Title: | Екологізація харчової промисловості як запорука збереження фізичного здоров"я нації |
Other Titles: | Матеріали II Всеукраїнської науково-практичної інтернет-конференції"Інноваційні аспекти систем безпеки праці, захисту інтелектуальної власності" |
Authors: | Коваленко, Нінель Павлівна Пономаренко, Сергій Володимирович Шерстюк, Олена Леонідівна |
Keywords: | барвники, консерванти, емульгатори, важкі метали, харчові добавки |
Issue Date: | Mar-2017 |
Publisher: | Полтавська державна аграрна академія |
Abstract: | Якість харчових продуктів залежить в першу чергу, від їх забруднення- тобто наявності шкідливих речовин, які надходять із зовнішнього середовища та утворюються в сировині під дією фізичних та хімічних факторів. |
Description: | Екологізації виробництва досягають завдяки раціональному переробленню сировини і впровадженню безвідходних і маловідходних технологій, які характеризуються мінімумом розсіюваних та неутилізованих відходів, що не забруднюють навколишнє природне середовище. |
URI: | http://dspace.pdaa.edu.ua:8080/handle/123456789/3431 |
Appears in Collections: | Тези конференцій |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Екологізація харчової промисловості.pdf | 307.79 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.