Екологізація харчової промисловості як запорука збереження фізичного здоров"я нації

Loading...
Thumbnail Image
Date
2017-03
Authors
Коваленко, Нінель Павлівна
Пономаренко, Сергій Володимирович
Шерстюк, Олена Леонідівна
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Полтавська державна аграрна академія
Abstract
Якість харчових продуктів залежить в першу чергу, від їх забруднення- тобто наявності шкідливих речовин, які надходять із зовнішнього середовища та утворюються в сировині під дією фізичних та хімічних факторів.
Description
Екологізації виробництва досягають завдяки раціональному переробленню сировини і впровадженню безвідходних і маловідходних технологій, які характеризуються мінімумом розсіюваних та неутилізованих відходів, що не забруднюють навколишнє природне середовище.
Keywords
барвники, консерванти, емульгатори, важкі метали, харчові добавки
Citation