Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.pdaa.edu.ua:8080/handle/123456789/3431
Title: Екологізація харчової промисловості як запорука збереження фізичного здоров"я нації
Other Titles: Матеріали II Всеукраїнської науково-практичної інтернет-конференції"Інноваційні аспекти систем безпеки праці, захисту інтелектуальної власності"
Authors: Коваленко, Нінель Павлівна
Пономаренко, Сергій Володимирович
Шерстюк, Олена Леонідівна
Keywords: барвники, консерванти, емульгатори, важкі метали, харчові добавки
Issue Date: Mar-2017
Publisher: Полтавська державна аграрна академія
Abstract: Якість харчових продуктів залежить в першу чергу, від їх забруднення- тобто наявності шкідливих речовин, які надходять із зовнішнього середовища та утворюються в сировині під дією фізичних та хімічних факторів.
Description: Екологізації виробництва досягають завдяки раціональному переробленню сировини і впровадженню безвідходних і маловідходних технологій, які характеризуються мінімумом розсіюваних та неутилізованих відходів, що не забруднюють навколишнє природне середовище.
URI: http://dspace.pdaa.edu.ua:8080/handle/123456789/3431
Appears in Collections:Тези конференцій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Екологізація харчової промисловості.pdf307.79 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.