ПІДВИЩЕННЯ КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНОСТІ ПІДПРИЄМСТВА ЯК ОДНА ІЗ ЦІЛЕЙ СТРАТЕГІЧНОГО МЕНЕДЖМЕНТУ

Loading...
Thumbnail Image
Date
2016-05-25
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Харківський державний університет харчування та торгівлі
Abstract
Узагальнюючи наукові підходи можна відмітити, що «конкурентоспроможність» трактують як зумовлене економічними, соціальними, політичними факторами стійке становище країни, регіону або товаровиробника на внутрішньому і зовнішньому ринках. Структура основних елементів системи управління конкурентоспроможністю вітчизняних підприємств включає програмно-цільовий блок, який має відбивати необхідні дії, конкретні організаційні, економічні, технологічні заходи в їх взаємозв’язку
Description
Воронько-Невіднича Т. В. ПІДВИЩЕННЯ КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНОСТІ ПІДПРИЄМСТВА ЯК ОДНА ІЗ ЦІЛЕЙ СТРАТЕГІЧНОГО МЕНЕДЖМЕНТУ / Т. В. Воронько-Невіднича, Т. В. Чигринець // Функціонування та розвиток економіки України в умовах зміцнення національної державності: Міжнародна науково- практична інтернет-конференція молодих учених, студентів і школярів, 25 травня 2016 р. : присвячена 25-річчю Незалежності України / редкол. : О. І. Черевко [та ін.]. – Харків : ХДУХТ, 2016. – 290 с. - С. 70
Keywords
підприємство, управління, стратегічний менеджмент, конкурентоспроможність
Citation