СИРОВИННА БАЗА МОЛОКОПЕРЕРОБНИХ ПІДПРИЄМСТВ ЯК ДОДАТКОВА КОНКУРЕНТНА ПЕРЕВАГА В АГРАРНОМУ МЕНЕДЖМЕНТІ

Loading...
Thumbnail Image
Date
2009
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Харківський національний технічний університет сільського господарства імені Петра Василенка
Abstract
Розглядаються проблеми та перспективні напрями забезпечення молокопереробних підприємств сировиною. Охарактеризовані основні тенденції розвитку сировинної зони
Description
Воронько Т. В. Сировинна зона молокопереробних підприємств як додаткова конкурентна перевага в аграрному менеджменті / Т. В. Воронько, П. М. Макаренко // Вісник ХНТУСГ. – 2009. – №2 (98). – С. 78-82
Keywords
сировина, сировинна зона, молоко, підприємство, молокопереробне підприємство, конкурентна перевага
Citation