Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.pdaa.edu.ua:8080/handle/123456789/2913
Title: Формування якості товарів
Authors: Кайнаш, Алла Петрівна
Keywords: сировина, технологічні процеси, якість, дефекти, виробництво
Issue Date: 2013
Publisher: Київ: Центр учбової літератури
Abstract: Матеріал, викладений в посібнику, передбачає вивчення таких питань:характеристика основних чинників, що впливають на якість; ознайомлення з нормативною базою щодо виробництва харчових продуктів тваринного походження; вивчення сировини, що використовується для виробництва продуктів тваринного походження; опанування наукових основ технологічних процесів; характеристика впливу пакувальних матеріалів і тари на якість та збереженість продуктів.
Description: Назаренко В.О. Формування якості товарів. Частина 2. : навч. посібник з грифом МОН / В.О. Назаренко, А.П. Кайнаш //. – К. : Центр учбової літератури, 2013. – 296 с.
URI: http://dspace.pdaa.edu.ua:8080/handle/123456789/2913
ISBN: 978-611-01-0538-5
Appears in Collections:Підручники і посібники

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
formuvanya_yakosti_tovariv_2_tom.jpg1.87 MBJPEGView/Open
Зміст ФЯТ 2 частина.doc33.5 kBMicrosoft WordView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.