Розроблення технології солоної сиркової пасти зі смако-ароматичними добавками

No Thumbnail Available
Date
2018
Authors
Кущинська, Богумила Валеріївна
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Полтавська державна аграрна академія
Abstract
Розроблено технологічну схему виробництва та рецептури солоних сиркових паст з смако-ароматичними добавками. Виконано підбір апаратурно–технологічної лінії виробництва солоної сиркової пасти.
Description
Кущинська Б.В. Розроблення технології солоної сиркової пасти зі смако-ароматичними добавками: магістерська дипломна робота за освітньо-кваліфікаційним рівнем «магістр»: спец. 204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва / Кущинська Богумила Валеріївна; наук. керівник професор, канд. техніч. наук Ножечкіна – Єрошенко Г.М. – Полтава, 2018. – 82 с.
Keywords
кисломолочний сир, солона сиркова паста, смако-ароматичні добавки, органолептичні показники, фізико–хімічні показники, рецептури, технологічна схема
Citation