Оптимізація технології вершкового масла в умовах ТОВ Оржицький молокозавод – «Заріг»»

No Thumbnail Available
Date
2018
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Полтавська державна аграрна академія
Abstract
В даній дипломній роботі проведено огляд літературних джерел за темою досліджень, проаналізовано діючу технологію виробництва різних видів вершкового масла, проведено продуктовий розрахунок заданого асортименту продукції, описано обладнання технологічної лінії, проведено екологічну експертизу виробництва та приведені заходи щодо охорони праці на підприємстві, показано економічну ефективність виробництва, зроблено відповідні висновки та надано пропозиції виробництву.
Description
Вітченко О. В. Оптимізація технології вершкового масла в умовах ТОВ Оржицький молокозавод – «Заріг»:магістерська дипломна робота за освітньо-кваліфікаційним рівнем «магістр»: спец. 204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва / Вітченко Олександр Вадимович ; науковий керівник професор, канд. с.-г. наук В.С. Тендітник. – Полтава, 2018. – 96 с.
Keywords
молоко-сировина, молоко-завод, масло вершкове, методи дослідження, технологія.
Citation