Оптимізація технології напівкопчених ковбас на основі курячого м’яса в умовах ТОВ «Фірма «Заря»

No Thumbnail Available
Date
2018
Authors
Апойков, Артем Андрійович
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Полтавська державна аграрна академія
Abstract
Проаналізовано сучасне виробництво м’ясних виробів, фізико-хімічні та кулінарні якості м’яса птиці. Розглянуто технологію виробництва напівкопчених ковбас, режими обробки м’ясної сировини, асортимент продукції, ключові проблеми та оптимізація рецептури фаршу. Описане поетапно введення ММО птиці в рецептуру ковбаси Краківська. Розрахована економічна ефективність виробництва напівкопченої ковбаси Краківська за умови використання м’яса птиці ММО. Наведені заходи з охорони праці та екологічної експертизи. Представлені висновки по роботі та список літературних джерел.
Description
Апойков А.А. Оптимізація технології напівкопчених ковбас на основі курячого м’яса в умовах ТОВ «Фірма «Заря»:магістерська дипломна робота за освітньо-кваліфікаційним рівнем «магістр»: спец. 204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва / Апойков Артем Андрійович; наук. керівник канд. с.-г. наук Т.С. Кодак – Полтава, 2018. – 64 с.
Keywords
оптимізація, ковбаси, мясо механічного обвалювання
Citation