Технологія свіжого м’якого сиру тривалого терміну зберігання, виробленого з використанням високого тиску

No Thumbnail Available
Date
2018
Authors
Богомол, Анатолій Дмитрович
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Полтавська державна аграрна академія
Abstract
Розроблено технологію свіжого м’якого сиру тривалого терміну зберігання, виробленого з використанням високого тиску. Доведено, що використання високого тиску при виробництві свіжого м’якого сиру дозволяє забезпечити його мікробіологічну безпеку на протязі до 10 діб, покращити його структурно-механічні та технологічні властивості.
Description
Богомол А.Д.Технологія свіжого м’якого сиру тривалого терміну зберігання, виробленого з використанням високого тиску :магістерська дипломна робота за освітньо-кваліфікаційним рівнем «магістр»: спец. 204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва / Богомол Анатолій Дмитрович; наук. керівник професор, д-р. технік. наук В.О. Сукманов. – Полтава, 2018. – 65 с.
Keywords
технологія, свіжий м’який сир, високий тиск, термін зберігання, властивості
Citation