Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.pdaa.edu.ua:8080/handle/123456789/2755
Title: Вивчення показників безпечності хліба пшеничного у контексті вимог системи НАССР
Authors: Калашник, Олена Володимирівна
Keywords: безпечність, хліб пшеничний, вимоги системи НАССР
Issue Date: 2019
Publisher: Полтавська державна агарана академія
Citation: УДК 631.6.02
Abstract: В Україні найвища соціальна цінність, що визнана на конституційному рівні – це життя і здоров’я людини. До основних чинників добробуту населення відносять якість та безпечність харчових продуктів. Державна політика щодо регулювання безпечності та якості харчових продуктів повинна забезпечувати інтереси людини як споживача харчових продуктів, її життя та здоров’я
URI: http://dspace.pdaa.edu.ua:8080/handle/123456789/2755
ISBN: 978-617-7669-29-5
Appears in Collections:Фахові видання

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Моно ПРП.pdf7.05 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.