ДОСЛІДЖЕННЯ ЯКОСТІ ЗАМОРОЖЕНИХ М’ЯСНИХ НАПІВФАБРИКАТІВ ВІТЧИЗНЯНИХ ВИРОБНИКІВ

No Thumbnail Available
Date
2018-10
Authors
Костюченко, Дмитро Олександрович
Кайнаш, Алла Петрівна
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Полтавська державна аграрна академія
Abstract
У статті представлені результати експериментальних досліджень якості заморожених м’ясних напівфабрикатів, зокрема пельменів, вітчизняних виробників.
Description
Костюченко Д. О. Дослідження якості заморожених м’ясних напівфабрикатів вітчизняних виробників / Д. О. Костюченко, А.П. Кайнаш // Матеріали ІІІ Всеукраїнської інтернет-конференції «Актуальні питання технології продукції тваринництва», 30-31 жовтня 2018 р. – Полтава : ПДАА, 2018. – С.217-222.
Keywords
м’ясні напівфабрикати, пельмені, оцінка якості, органолептичні та фізико-хімічні показники
Citation