Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.pdaa.edu.ua:8080/handle/123456789/2745
Title: ВИКОРИСТАННЯ ПРЯНО-СМАКОВИХ ДОБАВОК У ВИРОБНИЦТВІ АДИГЕЙСЬКОГО СИРУ
Authors: Кайнаш, Алла Петрівна
Колєснік, Вячеслав Леонідович
Keywords: пряно-смакові добавки, Адигейський сир, виробництво
Issue Date: Nov-2018
Publisher: Видавництво «Основа», Київ
Abstract: Встановлення можливості використання пряно-смакових добавок у виробництві Адигейського сиру.
Description: А.П. Кайнаш Використання пряно-смакових добавок у виробництві Адигейського сиру / А.П. Кайнаш, В.Л. Колєснік // Матеріали IV міжнародної науково-практичної конференції «Актуальні питання аграрної науки», присвяченої 150-річчю заснування факультету агрономії Уманського НУС, 15 листопада 2018 р./ Редкол. : Непочатенко О.О. (відп. ред.) та ін. – Київ : Видавництво «Основа», 2018. – С. 394-395.
URI: http://dspace.pdaa.edu.ua:8080/handle/123456789/2745
Appears in Collections:Тези конференцій



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.