Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.pdaa.edu.ua:8080/handle/123456789/2741
Title: ВДОСКОНАЛЕННЯ ТЕХНОЛОГІЇ АДИГЕЙСЬКОГО СИРУ ШЛЯХОМ ЗБАГАЧЕННЯ ПРЯНО-СМАКОВИМИ ДОБАВКАМИ
Authors: Колєснік, Вячеслав Леонідович
Кайнаш, Алла Петрівна
Keywords: вдосконалення технології, м’які сири, якість, органолептичні та фізико-хімічні показники.
Issue Date: Oct-2018
Publisher: Полтавська державна аграрна академія
Abstract: У статті визначена проблема розвитку галузі виробництва м’яких сирів в Україні. Проаналізовано сучасний стан ринку м’яких сирів в Україні. Представлена удосконалена технологія виробництва сиру Адигейського збагаченого пряно-смаковими добавками. Сир досліджено за основними органолептичними та фізико-хімічними показниками. Вдосконалена технологія сиру Адигейського з пряно-смаковими добавками дозволить урізноманітнити асортимент м’яких сирів, які представлені на ринку України.
Description: Колєснік В.Л. Вдосконалення технології Адигейського сиру шляхом збагачення пряно-смаковими добавками / В.Л. Колєснік, А.П. Кайнаш // Матеріали ІІІ Всеукраїнської інтернет-конференції «Актуальні питання технології продукції тваринництва», 30-31 жовтня 2018 р. – Полтава : ПДАА, 2018. – С.212-217.
URI: http://dspace.pdaa.edu.ua:8080/handle/123456789/2741
Appears in Collections:Тези конференцій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Вдосконалення технології Адигейського сиру.docx36.21 kBMicrosoft Word XMLView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.