Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.pdaa.edu.ua:8080/handle/123456789/2719
Title: ХАРАКТЕРИСТИКА М’ЯСА СВИНЕЙ РІЗНИХ ГЕНОТИПІВ, ЯК ОСНОВА ВИРОБНИЦТВА ЯКІСНОЇ ПРОДУКЦІЇ
Authors: Войтенко, Світлана Леонідівна
Петренко, Максим Олександрович
Keywords: свині
якість мяса
схрещування свиней
чистопородне розведення
фізико-хімічні показники мяса
свинина
Issue Date: 2014
Publisher: Міжнародна науково-практична інтернет – конференція «Сучасне матеріалознавство та товарознавство: теорія, практика, освіта» (26-27 лютого 2014 р. ) Полтава
Abstract: Висвітлені результати оцінки якості мяса чистопородних та гібридних свиней.Результати наукових досліджень щодо фізичних показників м’яса при чистопородному розведенню та схрещуванню свиней порід ландрас, велика біла й синтетичної лінії Maxter французької селекції в умовах промислового виробництва свинини дозволяють дійти наступного висновку : високу якістю м’яса можна одержувати від двохпородного молодняка ½ (Л х Maxter). Не забезпечують високих м’ясних ознак та якості продукції трьохпородні гібриди 1/4 Л+1/4ВБ +1/2 Maxter.
URI: http://dspace.pdaa.edu.ua:8080/handle/123456789/2719
Appears in Collections:Тези конференцій



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.