Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.pdaa.edu.ua:8080/handle/123456789/2713
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorВойтенко, Світлана Леонідівна-
dc.date.accessioned2019-02-18T07:38:47Z-
dc.date.available2019-02-18T07:38:47Z-
dc.date.issued2014-
dc.identifier.urihttp://dspace.pdaa.edu.ua:8080/handle/123456789/2713-
dc.description.abstractВисвітлені результати оцінювання якості мяса свиней миргородської породи та помісних свиней.Оцінювання свиней миргородської породи за фізико-хімічними показниками м’яса та порівняння їх з іншими породами, типами, лініями та видами вказує на наявність певних особливостей, які виділяють породу як з кращого, так і гіршого боку й не дають підстав стверджувати про неперевершені якості м’язової тканини особин даної локальної породи. М’ясо сучасних спеціалізованих м’ясних порід як вітчизняної, так і зарубіжної селекції, більш ніжне, менш калорійне і майже не різниться, або навіть краще за інтенсивністю забарвлення та вологоутримуючою здатністю.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherМатеріали регіональної науково-практичної інтернет-конференції «Товарознавство: історія, проблеми, перспективи розвитку» (19-20 грудня 2013 р) м. Полтаваuk_UA
dc.subjectсвинарствоuk_UA
dc.subjectякість мясаuk_UA
dc.subjectмиргородська породаuk_UA
dc.subjectчистопородний молоднякuk_UA
dc.subjectпомісні свиніuk_UA
dc.subjectпородиuk_UA
dc.titleОЦІНЮВАННЯ М’ЯСА СВИНЕЙ В АСПЕКТІ ТОВАРОЗНАВЧОЇ ХАРАКТЕРИСТИКИ ТОВАРІВ ТВАРИННОГО ПОХОДЖЕННЯuk_UA
dc.typeThesisuk_UA
Appears in Collections:Тези конференцій



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.