Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.pdaa.edu.ua:8080/handle/123456789/2713
Назва: ОЦІНЮВАННЯ М’ЯСА СВИНЕЙ В АСПЕКТІ ТОВАРОЗНАВЧОЇ ХАРАКТЕРИСТИКИ ТОВАРІВ ТВАРИННОГО ПОХОДЖЕННЯ
Автори: Войтенко, Світлана Леонідівна
Ключові слова: свинарство
якість мяса
миргородська порода
чистопородний молодняк
помісні свині
породи
Дата публікації: 2014
Видавництво: Матеріали регіональної науково-практичної інтернет-конференції «Товарознавство: історія, проблеми, перспективи розвитку» (19-20 грудня 2013 р) м. Полтава
Короткий огляд (реферат): Висвітлені результати оцінювання якості мяса свиней миргородської породи та помісних свиней.Оцінювання свиней миргородської породи за фізико-хімічними показниками м’яса та порівняння їх з іншими породами, типами, лініями та видами вказує на наявність певних особливостей, які виділяють породу як з кращого, так і гіршого боку й не дають підстав стверджувати про неперевершені якості м’язової тканини особин даної локальної породи. М’ясо сучасних спеціалізованих м’ясних порід як вітчизняної, так і зарубіжної селекції, більш ніжне, менш калорійне і майже не різниться, або навіть краще за інтенсивністю забарвлення та вологоутримуючою здатністю.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.pdaa.edu.ua:8080/handle/123456789/2713
Розташовується у зібраннях:Тези конференцій



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.