Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.pdaa.edu.ua:8080/handle/123456789/2693
Title: Оцінка системи управління оборотним капіталом на підприємствах харчової промисловості
Other Titles: Оцінка системи управління оборотним капіталом на підприємствах харчової промисловості
Authors: Потапюк, Ірина Петрівна
Криворучко, Ю.М.
Keywords: оборотний капітал, економічний розмір замовлення, дебіторська заборгованість, методи управління оборотного капіталу.
Issue Date: 2013
Publisher: Таврійський національний університет ім. В.І. Вернадського
Series/Report no.: Науково-практичний журнал "Економіка Крима";3 (44) /2013
Abstract: У статті досліджено сучасні тенденції розвитку системи управління оборотним капіталом. Виділено основні характеристики системи управління оборотним капіталом як важливої частини забезпечення ефективної діяльності підприємства. Виокремлено умови, на яких базується основна модель управління запасами. Подано трактування поняття «економічний розмір замовлення». Розглянуто один із найбільш проблемних елементів оборотного капіталу у сучасній практиці фінансового управління підприємствами в Україні – дебіторську заборгованість. Виділено основні напрями удосконалення управління грошовими коштами. Визначено основні методи управління елементами оборотного капіталу, які використовуються харчовими підприємствами. Подано основні недоліки існуючих методів управління оборотним капіталом підприємств.
URI: http://dspace.pdaa.edu.ua:8080/handle/123456789/2693
ISSN: 1992-7681
Appears in Collections:Фахові видання

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Стаття_Потапюк, Криворучко.pdfПотапюк І.П. Оцінка системи управління оборотним капіталом на підприємствах харчової промисловості / І.П. Потапюк, Ю.М. Криворучко // Экономика Крыма. – 2013. – № 3(44). – С. 78-83.217.03 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.