Спосіб створення твердих сирів

Abstract
Спосіб створення твердих сирів, що включає операції приймання молока та підготовку його до згортання, внесення бактеріальної закваски, сичужного ферменту та розчину солей мікроелементів, згортання молока та обробку згустку, формування, пресування, соління, дозрівання, фасування та маркування сиру, який відрізняється тим, що перед згортанням в молоко додатково вносять суміш водних розчинів сульфатних солей міді, кобальту і хрому при вказаному нижче співвідношенні компонентів в перерахунку на чистий метал, грам/тонну молока: мідь - 0,23…0,47; кобальт - 0,018….0,043; хром - 0,027….0,017.
Description
Keywords
Citation
Спосіб створення твердих сирів: пат. 119328 Україна : МПК: A01J 25/00, A23C 19/00. № u 2017 02092; заявл. 06.03.2017; опубл. 25.09.2017, Бюл.№ 18
Collections