Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.pdaa.edu.ua:8080/handle/123456789/2561
Title: Спосіб створення твердих сирів
Authors: Махмудова, Ілона Володимирівна
Костоглод, Констянтин Данилович
Прасолов, Євгеній Якович
Махмудов, Ханлар Зейналович
Кузьменко, Лариса Михайлівна
Березницький, Віктор Іванович
Кравченко, Оксана Іванівна
Аранчій, Валентина Іванівна
Слинько, Віктор Григорович
Галич, Олександр Анатолійович
Issue Date: 25-Sep-2017
Publisher: ДП “Український інститут інтелектуальної власності”
Citation: Спосіб створення твердих сирів: пат. 119328 Україна : МПК: A01J 25/00, A23C 19/00. № u 2017 02092; заявл. 06.03.2017; опубл. 25.09.2017, Бюл.№ 18
Series/Report no.: 119328;
Abstract: Спосіб створення твердих сирів, що включає операції приймання молока та підготовку його до згортання, внесення бактеріальної закваски, сичужного ферменту та розчину солей мікроелементів, згортання молока та обробку згустку, формування, пресування, соління, дозрівання, фасування та маркування сиру, який відрізняється тим, що перед згортанням в молоко додатково вносять суміш водних розчинів сульфатних солей міді, кобальту і хрому при вказаному нижче співвідношенні компонентів в перерахунку на чистий метал, грам/тонну молока: мідь - 0,23…0,47; кобальт - 0,018….0,043; хром - 0,027….0,017.
URI: http://uapatents.com/5-119328-sposib-stvorennya-tverdikh-siriv.html
http://dspace.pdaa.edu.ua:8080/handle/123456789/2561
Appears in Collections:Патенти

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
30.pdf168.57 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.