Search


Current filters:


Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1-10 of 11 (Search time: 0.015 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2018ВИЗНАЧЕННЯ ЯКОСТІ НАПІВКОПЧЕНИХ КОВБАС ВІТЧИЗНЯНИХ ВИРОБНИКІВКайнаш, Алла Петрівна
2018-10ВДОСКОНАЛЕННЯ ТЕХНОЛОГІЇ АДИГЕЙСЬКОГО СИРУ ШЛЯХОМ ЗБАГАЧЕННЯ ПРЯНО-СМАКОВИМИ ДОБАВКАМИКолєснік, Вячеслав Леонідович; Кайнаш, Алла Петрівна
2018Навчально-методичний посібник «Товарознавство харчових продуктів з основами біотехнології»Кайнаш, Алла Петрівна
2018Монографія «Товарознавча характеристика ковбасних виробів з рослинними добавками»Кайнаш, Алла Петрівна
2018-10ДОСЛІДЖЕННЯ ЯКОСТІ ЗАМОРОЖЕНИХ М’ЯСНИХ НАПІВФАБРИКАТІВ ВІТЧИЗНЯНИХ ВИРОБНИКІВКостюченко, Дмитро Олександрович; Кайнаш, Алла Петрівна
2018-11ВИКОРИСТАННЯ ПРЯНО-СМАКОВИХ ДОБАВОК У ВИРОБНИЦТВІ АДИГЕЙСЬКОГО СИРУКайнаш, Алла Петрівна; Колєснік, Вячеслав Леонідович
2018ВИКОРИСТАННЯ ПРЯНО-СМАКОВИХ ДОБАВОК У ВИРОБНИЦТВІ АДИГЕЙСЬКОГО СИРУКайнаш, Алла Петрівна; Колєснік, Вячеслав Леонідович
2018-03-27Визначення показників якості масла солодковершкового різних торговельних марокКайнаш, Алла Петрівна
2018-03-15Порівняльна оцінка якості напівкопчених ковбас вітчизняних виробниківКайнаш, Алла Петрівна
2018Свідоцтво про реєстрацію авторського права на твір. Монографія «Товарознавча характеристика ковбасних виробів з рослинними добавками»Кайнаш, Алла Петрівна