Search


Current filters:

Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1-10 of 10 (Search time: 0.003 seconds).
  • previous
  • 1
  • next
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2017Вплив біотехнологічних процесів на якість плавлених сирівКайнаш, Алла Петрівна; Офіленко, Наталія Олександрівна
2014Сучасні види паковання м’яса птиці та м’ясних продуктівКайнаш, Алла Петрівна; Офіленко, Наталія Олександрівна; Бурбак, Анатолій Миколайович
2016Вплив стресчутливості свиней з використанням ДНК-тестів на якість м’ясаКайнаш, Алла Петрівна; Офіленко, Наталія Олександрівна
2016Вплив стресчутливості свиней із використанням ДНК-тестів на якість м’ясаКайнаш, Алла Петрівна; Офіленко, Наталія Олександрівна
2015-11-12Дослідження мікробіологічних показників якості різних видів чаюКайнаш, Алла Петрівна; Офіленко, Наталія Олександрівна
2014Сучасні види паковання м’яса птиці та м’ясних продуктівКайнаш, Алла Петрівна; Офіленко, Наталія Олександрівна; Бурбак, Анатолій Миколайович
2017Аналіз сенсорних характеристик плавлених сирів із використанням дескриптивного методуКайнаш, Алла Петрівна; Назаренко, Валентина Олексіївна; Офіленко, Наталія Олександрівна
2015-04-17Хімічні показники якості м’яса свинейКайнаш, Алла Петрівна; Офіленко, Наталія Олександрівна
2011Ринок і ресурси споживчих товарівКайнаш, Алла Петрівна; Офіленко, Наталія Олександрівна; Калашник, Олена Володимирівна; Мороз, Світлана Едуардівна
2011Ринок і ресурси споживчих товарівОфіленко, Наталія Олександрівна; Кайнаш, Алла Петрівна; Калашник, Олена Володимирівна; Мороз, Світлана Едуардівна