Search


Current filters:
Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 51-60 of 72 (Search time: 0.002 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2019-04-04Експертна оцінка якості бринзиКайнаш, Алла Петрівна; Будник, Ніна Василівна
2018Свідоцтво про реєстрацію авторського права на твір. Навчально-методичний посібник «Товарознавство харчових продуктів з основами біотехнології»Кайнаш, Алла Петрівна
2020-04-22ТЕХНОЛОГІЧНІ АСПЕКТИ ВИКОРИСТАННЯ ОРГАНІЧНИХ СОЛЕЙ КАЛЬЦІЮ У ВИРОБНИЦТВІ КОВБАСНИХ ВИРОБІВБудник, Ніна Василівна; Кайнаш, Алла Петрівна
2021-01-06СПОСІБ ВИРОБНИЦТВА ПЕЛЬМЕНІВ М'ЯСО-РОСЛИННИХ ДЛЯ ДІТЕЙ ДОШКІЛЬНОГО ВІКУКайнаш, Алла Петрівна; Будник, Ніна Василівна; Калашник, Олена Володимирівна; Мороз, Світлана Едуардівна; Ремізова, Надія Леонідівна
2020-12-10СПОСІБ ВИРОБНИЦТВА ПЕЛЬМЕНІВ З β-КАРОТИНОМ ДЛЯ ДІТЕЙКайнаш, Алла Петрівна; Будник, Ніна Василівна; Калашник, Олена Володимирівна; Бородай, Анжела Борисівна; Мороз, Світлана Едуардівна; Корсун, Андрій Володимирович
2020ОЦІНЮВАННЯ ЯКОСТІ ВАРЕНИХ КОВБАСНИХ ВИРОБІВКалашник, Олена Володимирівна; Кайнаш, Алла Петрівна; Скорик, Л.В.
2020-12-28СКЛАД ХЛІБА ПШЕНИЧНОГО "CALABAZA"Калашник, Олена Володимирівна; Бараболя, Ольга Валеріївна; Мороз, Світлана Едуардівна; Ремізова, Надія Леонідівна; Будник, Ніна Василівна; Кайнаш, Алла Петрівна; Іванов, Олег Миколайович
2020-04-14ОСОБЛИВОСТІ ІДЕНТИФІКАЦІЇ ГРИБІВ МАРИНОВАНИХКайнаш, Алла Петрівна; Будник, Ніна Василівна
2020-04-22ТЕХНОЛОГІЧНІ АСПЕКТИ ВИКОРИСТАННЯ ОРГАНІЧНИХ СОЛЕЙ КАЛЬЦІЮ У ВИРОБНИЦТВІ КОВБАСНИХ ВИРОБІВБудник, Ніна Василівна; Кайнаш, Алла Петрівна
2020-04-22ВИВЧЕННЯ МОЖЛИВОСТІ ВИКОРИСТАННЯ ОВОЧІВ У ТЕХНОЛОГІЇ ПЕЛЬМЕНІВ ДЛЯ ДИТЯЧОГО ХАРЧУВАННЯКайнаш, Алла Петрівна; Будник, Ніна Василівна