Search


Current filters:
Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 31-40 of 53 (Search time: 0.002 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2015-11-12Дослідження мікробіологічних показників якості різних видів чаюКайнаш, Алла Петрівна; Офіленко, Наталія Олександрівна
2018-03-27Визначення показників якості масла солодковершкового різних торговельних марокКайнаш, Алла Петрівна
2018-03-15Порівняльна оцінка якості напівкопчених ковбас вітчизняних виробниківКайнаш, Алла Петрівна
2014Сучасні види паковання м’яса птиці та м’ясних продуктівКайнаш, Алла Петрівна; Офіленко, Наталія Олександрівна; Бурбак, Анатолій Миколайович
2017Аналіз сенсорних характеристик плавлених сирів із використанням дескриптивного методуКайнаш, Алла Петрівна; Назаренко, Валентина Олексіївна; Офіленко, Наталія Олександрівна
2013Профільний аналіз сенсорних характеристик пробійної ікриКайнаш, Алла Петрівна; Назаренко, Валентина Олексіївна; Горячова, Олена Олександрівна
2015-04-17Хімічні показники якості м’яса свинейКайнаш, Алла Петрівна; Офіленко, Наталія Олександрівна
2015-03-26Ринок імітованої продукції із сурімі в УкраїніКайнаш, Алла Петрівна
2011Ринок і ресурси споживчих товарівКайнаш, Алла Петрівна; Офіленко, Наталія Олександрівна; Калашник, Олена Володимирівна; Мороз, Світлана Едуардівна
2019-02-25Сучасний підхід до виробництва м"ясо-молочної продукції в контексті підвищення якості освіти зі спеціальних дисциплін в умовах навчальних лабораторій академіїТендітник, Володимир Сергійович; Будник, Ніна Василівна; Кайнаш, Алла Петрівна; Кодак, Тетяна Степанівна; Кравченко, Оксана Іванівна; Сукманов, Валерій Олександрович