Search


Current filters:
Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 11-20 of 53 (Search time: 0.003 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2018-10ДОСЛІДЖЕННЯ ЯКОСТІ ЗАМОРОЖЕНИХ М’ЯСНИХ НАПІВФАБРИКАТІВ ВІТЧИЗНЯНИХ ВИРОБНИКІВКостюченко, Дмитро Олександрович; Кайнаш, Алла Петрівна
2018-11ВИКОРИСТАННЯ ПРЯНО-СМАКОВИХ ДОБАВОК У ВИРОБНИЦТВІ АДИГЕЙСЬКОГО СИРУКайнаш, Алла Петрівна; Колєснік, Вячеслав Леонідович
2017Вплив біотехнологічних процесів на якість плавлених сирівКайнаш, Алла Петрівна; Офіленко, Наталія Олександрівна
2014Сучасні види паковання м’яса птиці та м’ясних продуктівКайнаш, Алла Петрівна; Офіленко, Наталія Олександрівна; Бурбак, Анатолій Миколайович
2019Використання нетрадиційної рослинної сировини в технологіях м’ясних продуктівКайнаш, Алла Петрівна; Будник, Ніна Василівна
2016Вплив стресчутливості свиней з використанням ДНК-тестів на якість м’ясаКайнаш, Алла Петрівна; Офіленко, Наталія Олександрівна
2015ВИЗНАЧЕННЯ ЯКОСТІ М’ЯСНИХ НАПІВФАБРИКАТІВКайнаш, Алла Петрівна; Назаренко, Валентина Олексіївна
2019-03-15АНАЛІЗ ЗАКОНОДАВЧО-НОРМАТИВНОГО ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ БЕЗПЕЧНОСТІ ТА ЯКОСТІ ДИТЯЧОГО ХАРЧУВАННЯКайнаш, Алла Петрівна; Будник, Ніна Василівна
2018ВИКОРИСТАННЯ ПРЯНО-СМАКОВИХ ДОБАВОК У ВИРОБНИЦТВІ АДИГЕЙСЬКОГО СИРУКайнаш, Алла Петрівна; Колєснік, Вячеслав Леонідович
2019-04-04УДОСКОНАЛЕННЯ ТЕХНОЛОГІЇ ВИРОБНИЦТВА М’ЯСНИХ НАПІВФАБРИКАТІВ ДЛЯ ДИТЯЧОГО ХАРЧУВАННЯКайнаш, Алла Петрівна; Будник, Ніна Василівна