Search


Current filters:
Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 11-20 of 72 (Search time: 0.001 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2018-10ДОСЛІДЖЕННЯ ЯКОСТІ ЗАМОРОЖЕНИХ М’ЯСНИХ НАПІВФАБРИКАТІВ ВІТЧИЗНЯНИХ ВИРОБНИКІВКостюченко, Дмитро Олександрович; Кайнаш, Алла Петрівна
2018-11ВИКОРИСТАННЯ ПРЯНО-СМАКОВИХ ДОБАВОК У ВИРОБНИЦТВІ АДИГЕЙСЬКОГО СИРУКайнаш, Алла Петрівна; Колєснік, Вячеслав Леонідович
2019-02-25Сучасний підхід до виробництва м"ясо-молочної продукції в контексті підвищення якості освіти зі спеціальних дисциплін в умовах навчальних лабораторій академіїТендітник, Володимир Сергійович; Будник, Ніна Василівна; Кайнаш, Алла Петрівна; Кодак, Тетяна Степанівна; Кравченко, Оксана Іванівна; Сукманов, Валерій Олександрович
2019-02-25ЗАПРОВАДЖЕННЯ В НАВЧАЛЬНИЙ ПРОЦЕС ІННОВАЦІЙНИХ МЕТОДІВ САМОСТІЙНОЇ РОБОТИ ЗДОБУВАЧІВ ВИЩОЇ ОСВІТИБудник, Ніна Василівна; Кайнаш, Алла Петрівна
2019-07-25Патент на корисну модель № 135974 Склад хліба пшеничного " Козацький"Калашник, Олена Володимирівна; Бараболя, Ольга Валеріївна; Михайлова, Олена Сергіївна; Писаренко, Світлана Валеріївна; Юдічева, Ольга Петрівна; Мороз, Світлана Едуардівна; Басова, Юлія Олександрівна; Будник, Ніна Василівна; Кайнаш, Алла Петрівна; Кальян, Олександр Сергійович; Яснолоб, Ілона Олександрівна; Бірта, Габріелла Олександрівна
2017Вплив біотехнологічних процесів на якість плавлених сирівКайнаш, Алла Петрівна; Офіленко, Наталія Олександрівна
2014Сучасні види паковання м’яса птиці та м’ясних продуктівКайнаш, Алла Петрівна; Офіленко, Наталія Олександрівна; Бурбак, Анатолій Миколайович
2019Використання нетрадиційної рослинної сировини в технологіях м’ясних продуктівКайнаш, Алла Петрівна; Будник, Ніна Василівна
2016Вплив стресчутливості свиней з використанням ДНК-тестів на якість м’ясаКайнаш, Алла Петрівна; Офіленко, Наталія Олександрівна
2015ВИЗНАЧЕННЯ ЯКОСТІ М’ЯСНИХ НАПІВФАБРИКАТІВКайнаш, Алла Петрівна; Назаренко, Валентина Олексіївна