Search


Current filters:
Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1-10 of 12 (Search time: 0.002 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2015Біотехнологічні прийоми при виробництві винаКайнаш, Алла Петрівна
2016Товарознавча характеристика та оцінка якості капусти морської маринованоїКайнаш, Алла Петрівна
2018ВИЗНАЧЕННЯ ЯКОСТІ НАПІВКОПЧЕНИХ КОВБАС ВІТЧИЗНЯНИХ ВИРОБНИКІВКайнаш, Алла Петрівна
2017Біологічні властивості м’яса свиней різних порід за амінокислотним складомКайнаш, Алла Петрівна
2017Вплив біотехнологічних процесів на якість плавлених сирівКайнаш, Алла Петрівна
2015Визначення хімічного складу та дослідження якості варених ковбас з овочамиКайнаш, Алла Петрівна
2013Формування якості товарівКайнаш, Алла Петрівна
2018-10ВДОСКОНАЛЕННЯ ТЕХНОЛОГІЇ АДИГЕЙСЬКОГО СИРУ ШЛЯХОМ ЗБАГАЧЕННЯ ПРЯНО-СМАКОВИМИ ДОБАВКАМИКолєснік, Вячеслав Леонідович; Кайнаш, Алла Петрівна
2018Навчально-методичний посібник «Товарознавство харчових продуктів з основами біотехнології»Кайнаш, Алла Петрівна
2018Монографія «Товарознавча характеристика ковбасних виробів з рослинними добавками»Кайнаш, Алла Петрівна