Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dspace.pdaa.edu.ua:8080/handle/123456789/2461
Title: | Технологія продукції молочного і м'ясного скотарства, свинарства та птахівництва |
Authors: | Войтенко, Світлана Леонідівна Тендітник, Володимир Сергійович Рибалка, Микола Маркович Васильєва, Ольга Олександрівна Бердник, Василь Петрович Держговський, Олексій Олексійович Петренко, Сергій Микоалайович |
Keywords: | технологія свинарство скотарство птахівництво |
Issue Date: | 2013 |
Publisher: | Полтава : Дивосвіт, 2013. |
Abstract: | У посібнику узагальнено досягнення науково-технічного прогресу й детально розкрито прогресивні технології виробництва молока, яловичини, свинини, м'яса і яєць птиці, які слід впроваджувати сільськогосподарським підприємствам для забезпечення рентабельності виробництва продукції тваринництва |
URI: | http://dspace.pdaa.edu.ua:8080/handle/123456789/2461 |
ISBN: | 978-617-633-052-3 |
Appears in Collections: | Підручники і посібники |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Технологія продукції молочного і м ясного скотарства, свинарства та птахівництва.pdf | 7.14 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.