Стандартизація і управління якістю продукції рослинництва. Навчальний посібник з вивчення дисципліни та для самостійної роботи студентів агрономічного факультету освітньо-кваліфікаційного рівня “Бакалавр”

Loading...
Thumbnail Image
Date
2000-10
Authors
Філоненко, Сергій Васильович
Кочерга, Анатолій Андрійович
Куценко, Олександр Михайлович
Москаленко, Василь Ілліч
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
РВВ Полтавської державної аграрної академії
Abstract
У посібнику, відповідно до навчальної програми, розглянуті принципи побудови стандартів і технічних умов на рослинницьку продукцію. Описані діючі стандарти та технічні умови, згідно яких здається та заготовляється продукція рослинництва. Для студентів спеціальностей 6.090101, 7.130102 та 8.130102 “Агрономія” всіх форм навчання.
Description
Філоненко С.В., Куценко О.М., Москаленко В.І., Кочерга А.А. Стандартизація і управління якістю продукції рослинництва. Навчальний посібник з вивчення дисципліни та для самостійної роботи студентів агрономічного факультету освітньо-кваліфікаційного рівня “Бакалавр”. – Полтава. – 2000. – 85 с.
Keywords
стандартизація, технічні умови, державні стандарти, базисні норми, граничні норми, методика, показники якості, посівні якості
Citation