Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.pdaa.edu.ua:8080/handle/123456789/2377
Title: СПЕЛЬТА: ХІМІЧНИЙ СКЛАД, СПОЖИВНА ЦІННІСТЬ, ВИКОРИСТАННЯ ДЛЯ ВИРОБНИЦТВА ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ
Authors: Калашник, Олена Володимирівна
Юдічева, Ольга Петрівна
Keywords: спельта, характеристика, хімічний склад
Issue Date: 2018
Publisher: Державний заклад «Луганський національний університет імені Тараса Шевченка»
Series/Report no.: І Міжнародна науково-практична Інтернет-конференція «ПІДПРИЄМНИЦТВО, ТОРГІВЛЯ: ТЕОРЕТИЧНІ ПІДХОДИ ТА ПРАКТИЧНІ АСПЕКТИ РОЗВИТКУ»;
Abstract: Останнім часом на полицях магазинів все частіше можна зустріти продукцію із спельти – дуже давньої злакової культури, вирощування якої почало відроджуватися після багатьох років незаслуженого забуття. У різних країнах спельта має різну назву - полба, камут, дінкель.
URI: http://dspace.pdaa.edu.ua:8080/handle/123456789/2377
Appears in Collections:Міжнародні видання

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Тези_ЛНУ (1).docx24.5 kBMicrosoft Word XMLView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.