КЛАСИФІКАЦІЯ ТА ХАРАКТЕРИСТИКА СУЧАСНОГО АСОРТИМЕНТУ ХЛІБА ПШЕНИЧНОГО

No Thumbnail Available
Date
2018
Authors
Калашник, Олена Володимирівна
Мороз, Світлана Едуардівна
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Державний заклад «Луганський національний університет імені Тараса Шевченка»
Abstract
Класифікація товарів є важливою складовою товарознавства, надзвичайно велике її значення в управлінні асортиментом і якістю товарів. Вона дозволяє вивчати безліч різноманітних товарів і раціонально організовувати торгівлю ними. Об'єктом виступає елемент класифікованого загалу. У товарознавстві таким елементом є товар. Метою класифікації в товарознавстві є сприяння вивченню споживчих властивостей, якості, асортименту товарів і управління ними. Очевидно, що кількість ознак, які обираються, і порядок їх використання (за ступенем важливості або істотності) визначаються метою класифікації.
Description
Keywords
калсифікація, асортимент, хліб, товарознавство
Citation